Min sommarstil - Angelica Blick

Vinnare av årets internationella blogg på Vixen Blog Awards och högaktuell med en egen klädkollektion för Bik Bok; vi har pratat med fashionistan Angelica Blick!

I slutet av april släpper bloggerskan Angelica Blick en exklusiv klädkollektion för Bik Bok. Vi fick en förhandstitt på kollektionen och passade på att ställa några frågor om samarbetet och sommarens skönhetsmåsten.

Hur kändes det att vinna priset – bästa internationella blogg på Vixen Blogg Awards?
– Det kändes väldigt roligt att vinna det priset, jag är så otroligt tacksam och glad.

Hur kommer det sig att du har designat en exklusiv klädkollektion för Bik Bok?
– Jag blev tillfrågad för ett och ett halvt år sedan och blev otroligt glad eftersom Bik Bok känns väldigt jag. Jag tycker om deras stil, den är ung och fräsch men sticker ändå ut på ett snyggt sätt.

Var hämtade du inspiration till den här kollektionen?
– Jag inspirerades av olika saker, allt från folk på stan till tidningar. Jag ville ha en spännande kollektion men med neutrala inslag och jag jobbade mycket med kontraster, hårt och mjukt. Kollektionen är väldigt personlig och jag utgick från plagg som jag själv skulle vilja ha på mig.

Vilken mode- och skönhetsstil kommer du att satsa på i sommar?
– På sommaren bär jag alltid vitt på vitt men med inslag av olika material för en snygg mix. Makeupen är naturlig med lysterhy, glossiga läppar, långa fransar och markerade bryn.

Vilka skönhetsprodukter finns alltid med i din väska?
– Jag har alltid läppglans och parfym i väskan.

Ditt snygga hårsvall har blivit din signaturlook, berätta hur får du till det?
– Knepet är att få till fina vågor och inte lockar. Jag börjar alltid med att ha i värmeskydd i håret och sedan lockar jag det med en stor locktång. Ett tips är att låta varje lock svalna innan du släpper ut den, då får du ett snyggare resultat som håller längre.

Текст: Фото: Sandra Maric & All Over Press