Möt hösten i rosa

Den här månaden hyllar vi höstens hetaste färg – rosa. Kvinnligt och sött på en och samma gång.

På höstens visningar var det flera designers som valde att satsa på rosa, men det var två nyanser som stack ut på catwalken: blekt puderrosa och stark fuchsia. Oavsett vilken nyans du väljer är rosa en ultrafeminin färg som definitivt lyser upp i höstmörkret.

Mode
Bär färgen från topp till tå – det blir finast om de rosa tonerna får gå i samma färgskala. Tänk på att mixa olika material för att skapa spännande kontraster och få färgen att sticka ut. Para ihop den sockersöta färgen med ljusgrått eller svart för en snygg och feminin höststil.

Skönhet 
Det bästa sättet att framhäva den rosa färgen är att markera antingen kinder eller läppar.

Välj en stark rosa färg om du vill ge kinderna en vacker rosig effekt. Applicera rouget med en liten borste på kindens högsta punkt för att få den perfekta känslan av att du varit ute i den krispiga höstluften. För att ge kinderna både färg och form, applicera en gammelrosa nyans strax under kindbenet. Börja vid örat och dra ett skarpt streck framåt, tryck ihop rougeborsten och sudda rouget.

Rosa läppar i kombination med en neutral makeup ger ett sobert och sött intryck. Välj en babyrosa nyans på dagen och en cerise på kvällen.

Tips! Välj rosa i oktober! Rosa bandet blir din finaste accessoar - förutom att du är trendig stödjer du även den viktiga kampen mot bröstcancer!
Фото: All Over Press